Fulham maar een paar centimeter verwijderd van overwinning op Wolves

admin • 16:27, 26-12-2018 / Laatste Update: 20:48, 13-12-2023

De 1e Premier League-wedstrijd op Boxing Day is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. In Craven Cottage kwamen Fulham en Wolverhampton Wanderers niet verder dan een degelijk gelijkspel.

Invaller Ryan Sessegnon leek voor Fulham de man van de wedstrijd te worden. De 18-jarige aanvaller schoot in de 74e minuut via een afvallende vrije trap de 1-0 op het scorebord. Het jonkie knalde hard raak, maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning.

Van de lijn gehaald

5 minuten voor tijd werd Marokkaans international Romain Saïss met de gelijkmaker de gevierde man bij Wolves. Fulham was via Mitrović in blessuretijd nog maar een paar centimeter verwijderd van de overwinning, maar Coady haalde de bal op het nippertje van de lijn.

Fulham is door de 1-1 wel van de laatste plaats in de Premier League af. Huddersfield wordt weliswaar ingehaald op de ranglijst, maar de mede-degradatiekandidaat komt later op de dag nog in actie tegen Manchester United.