Giovanni Simeone over vader: 'Hij tekent ooit bij Internazionale'
i

ProShots

Giovanni Simeone over vader: 'Hij tekent ooit bij Internazionale'

admin • 16:18, 04-12-2016 / Laatste Update: 07:20, 08-01-2024

Diego Simeone wordt de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij zijn club. De trainer van Atlético Madrid liet onlangs zijn contract inkorten tot de zomer van 2018. Zijn zoon denkt te weten waar hij mogelijk aan de slag kan gaan.

"Op een dag zal mijn vader bij Internazionale tekenen. Dat hoop ik ook natuurlijk", zegt Giovanni Simeone tegen radiozender Onda Cero. "Het is mogelijk dat hij in de toekomst zijn handtekening zet."

Atlético

Het is echter helemaal niet zo dat Diego Simeone van plan is om op korte termijn te vertrekken bij zijn club. De resultaten zijn goed, want de Rojiblancos staan op de vierde plaats in de competitie en overwintering in de Champions League is veiliggesteld. "Hij is onwijs gelukkig bij Atlético. Dat zie ik gewoon", aldus Giovanni Simeone. Een vertrek naar Internazionale is dus nog niet aan de orde.

Heel gek is het niet dat Giovanni zijn vader in verband brengt met Internazionale. De Argentijnse coach droeg van 1997 tot 1999 het shirt van de Nerazzurri en was daar een belangrijke speler. Giovanni Simeone werd onlangs pas bekend bij het grote publiek. De aanvaller van Genoa had met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning op Juventus.