Hoe groot zijn Gio's keepersproblemen? Nog onduidelijkheid over blessure Vermeer

Pim Ras Fotografie

admin • 21:16, 03-03-2019 / Laatste Update: 06:25, 07-01-2024

Dat Feyenoord met 4-0 van FC Emmen won, was op zich niet zo heel boeiend. Waar Giovanni van Bronckhorst waarschijnlijk wél van moest zweten, is het feit dat keeper Kenneth Vermeer geblesseerd naar de kant moest. De hoop voor hem is dat 'ie snel weer terug is bij Feyenoord.

Gio wist na de wedstrijd nog niet hoe ernstig de blessure is die Vermeer in de 1e helft opliep. "Ik hoop dat het meevalt. Over de ernst kunnen we nog weinig zeggen", aldus Van Bronckhorst. Vermeer is 2e keeper bij Feyenoord. 1e keeper Justin Bijlow staat ook al een tijdje met pijntjes aan de kant.

Vermeer knalde in de 1e helft tegen Emmen-spits Sven Braken op, waardoor 'ie geblesseerd raakte. De 33-jarige Amsterdammer speelde nog wel even door, maar moest een paar minuten later vervangen worden door Joris Delle, de 3e keeper in de selectie van Van Bronckhorst.

Dan nog even over de wedstrijd

"De winst van 4-0 was zeer verdiend, al ging het wel moeizaam’', zei Van Bronckhorst. "We gaven in de 1e helft ook 2 grote kansen weg." Jubilaris Robin van Persie, die een hattrick maakte en z'n 200e competitiegoal prikte, zorgde voor feestvreugde bij Feyenoord. "Robin heeft weer laten zien hoe goed hij nog steeds is. Met zijn creativiteit maakte hij het verschil. Hij was altijd aanspeelbaar en maakte in balbezit altijd de juiste keuze."