Niet iedereen in Kerkrade heeft het vertrouwen in Korotajev verloren
i

Henk Korzelius

Niet iedereen in Kerkrade heeft het vertrouwen in Korotajev verloren

admin • 01:57, 06-05-2017 / Laatste Update: 15:19, 12-12-2023

Het Platform Roda JC vindt dat zolang de schuld van de beoogde nieuwe aandeelhouder van de club niet bewezen is, hij gesteund moet worden. Het platform bestaat uit vertegenwoordigers van supporters, sponsoren en oud-spelers van Roda.

'Wij moeten hem steunen'

Op de Facebookpagina van het platform staat het volgende: "Zolang er geen veroordeling ligt, deze man de club nog steeds naar een volgend niveau kan en wil helpen. Wij moeten hem moeten steunen, in het belang van Roda. Mochten er straks andere zaken aan het licht komen dan verandert dat natuurlijk de zaak."

Het adviesorgaan van Roda zegt dan ook een steunbetuiging naar Dubai te hebben gestuurd. De Russisch-Zwitserse zakenman zit al 3 maanden in de cel in Dubai en wordt verdacht van het ondertekenen van een ongedekte cheque. Bij Roda was daarvan tot afgelopen woensdagavond niemand van op de hoogte.

Onzekere toekomst

Het wegvallen van de beloofde miljoenen euro's van Korotaev betekent voor Roda een onzekere toekomst. Alleen al in de winterstop zijn 9 nieuwe spelers aangetrokken waarvan een aantal een doorlopend contract heeft.