Janssen en Spurs verliezen van Juventus

Reuters

admin • 17:57, 26-07-2016 / Laatste Update: 18:55, 07-01-2024

Vincent Janssen is er niet in geslaagd om weer te scoren voor zijn nieuwe club Tottenham Hotspurs. In de oefenwedstijd om de International Champions Cup in Melbourne werd met 1-2 verloren van Juventus.

Basis

Janssen kreeg net als Michel Vorm een plek in de basiself in de ploeg van Mauricio Pochettino. De ex-AZ spits, die nog doeltreffend was in het oefenduel met Rotherham United, kreeg weinig goede kansen op een treffer. Na ruim zestig minuten voetbal werd de Oranje international bij een 0-2 achterstand van het veld gehaald.

Scoreverloop

Al na kwartier keken de Engelsen tegen een 0-2 achterstand aan. In de vijfde minuut had Paolo Dybala 'de Oude Dame' op voorsprong geschoten, Mehdi Benatia verdubbelde de score zo'n tien minuten later. In de tweede helft deed Erik Lamela nog iets terug, maar verder dan de 1-2 kwamen de 'The Spurs' niet.

Bij Tottenham ontbraken de internationals die uitkwamen op het Europees kampioenschap.