🎥 | Geweldige Luis Suarez wijst Barcelona de weg tegen Espanyol met goal en top-assist

Screenshot Luis Suarez 1-2 assist Arturo Vidal

Trevor Wagener • 23:26, 04-01-2020 / Laatste Update: 01:33, 06-01-2024

Hoewel Espanyol op een 1-0 voorsprong kwam in de derby van Barcelona tegen het grote FC, hebben Lionel Messi en co de achterstand in de 2e helft weggepoetst. Dit was voornamelijk te danken aan de Uruguayaan Luis Suarez.

5 minuten in de 2e helft zorgde Suarez voor de gelijkmaker. Het dappere Espanyol, dat met 10 punten laatste staat in La Liga, was nog nauwelijks bekomen van deze goal of de volgende bal lag er alweer in.

Dit keer was de hoofdrol opnieuw voor Suarez. 'El Pistolero' gebaarde druk in het strafschopgebied dat hij de bal wilde hebben, kreeg hem ook en gaf vervolgens een heerlijke assist met buitenkant rechts op - uitgerekend - Arturo Vidal.