Marseille en Strootman knokken zich terug en blijven PSG op de hielen

REUTERS

admin • 00:23, 09-12-2019 / Laatste Update: 14:01, 07-01-2024

Olympique Marseille heeft in de Franse competitie een aanval van Bordeaux afgeslagen. Marseille boog thuis een achterstand om in een zege: 3-1.

Bordeaux nam na een half uur de leiding via Yacine Adli, die van afstand raak schoot. In de tweede helft kwam de thuisploeg via Jordan Arnavi, die doel trof met zijn hoofd, snel langszij en Morgan Sanson schoot Marseille na een uur op 2-1. Samson werd vlak voor tijd gewisseld voor Kevin Strootman. In blessuretijd maakte Nemanja Radonjic nog de 3-1.

Knap in spoor PSG

Marseille won al voor de 6e keer op een rij en bleef daardoor op 5 punten van Paris Saint-Germain 2e in Ligue 1. PSG had eerder dit weekend al met 3-1 gewonnen van Montpellier. Nummer 5 Bordeaux had het gat met Marseille kunnen verkleinen tot 2 punten.