Martial was zeer teleurgesteld over afstaan rugnummer 9 aan Zlatan
i

anp

Martial was zeer teleurgesteld over afstaan rugnummer 9 aan Zlatan

admin • 10:39, 05-11-2016 / Laatste Update: 13:23, 05-01-2024

Zlatan Ibrahimovic werd afgelopen zomer met veel bombarie binnengehaald als dé nieuwe spits van Manchester United. Hierbij nam de Zweed niet alleen de plek in de aanval over van Anthony Martial, maar ook nog wat anders: het shirt met rugnummer 9.

En daar was de jonge Fransman niet blij mee. Hem werd namelijk niets gevraagd toen hij het typische spitsennummer moest inruilen voor rugnummer 11. Dat zegt zijn zaakwaarnemer tenminste in gesprek met het Franse RMC Sport.

,, Ik ga niet liegen, het deed inderdaad wat met hem", aldus Philip Lamboley. ,,Het verraste hem, en hij was teleurgesteld. Maar voor 2 dagen. Anthony is een professional en hij gaat zich terug knokken. "

,,Maar persoonlijk accepteer ik de beslissing van United niet. Het getuigt niet van enig respect naar Martial toe. Maar goed, we moeten verder.  Maar we vergeten het niet."

Slecht seizoen

Of de rugnummer-wissel er iets te maken mee heeft, weten we natuurlijk niet. Maar feit is wel dat Martial niet bezig is aan het gelukkigste seizoen van zijn nog jonge carrière. Zo werd de 20-jarige Fransman buiten de selectie gehouden voor het nationale elftal van zijn land.