Meld je snel aan om directeur van de Belgische voetbalbond te worden!
i

BELGA

Meld je snel aan om directeur van de Belgische voetbalbond te worden!

admin • 20:08, 28-10-2019 / Laatste Update: 07:54, 08-01-2024

De Belgische voetbalbond heeft een vreemde oproep gedaan. Er is een nieuwe technisch directeur nodig bij de nummer 1 van de FIFA-wereldranglijst en iedereen met interesse kan zich aanmelden. Je moet wel een beetje ervaring met management hebben...

"De Koninklijke Belgische Voetbalbond is op zoek naar een Technisch Directeur met een sterk managersprofiel. Klinkt dat als iets voor jou? Stel je dan kandidaat tot 30 november 2019", begint het bericht op de site van de Belgische voetbalbond.

'Alles aspecten'

"De toekomstige technisch directeur zal de langetermijnvisie op alle aspecten van het Belgische voetbal mee bepalen. Dat gaat van de opleiding van het laagste tot het hoogste niveau, zowel voor mannen als vrouwen. De KBVB is op zoek naar een vrouw of man met een sterk managersprofiel en een stevige technische achtergrond.”

Nu Martínez

De nieuwe technisch directeur volgt Chris Van Puyvelde op. Van Puyvelde vertrok eind 2018 richting China, waar hij nu werkt als technisch directeur van de Chinese voetbalbond. Sindsdien doet bondscoach Roberto Martínez zijn functie er een beetje bij.