Pakte Neymar expres rood bij PSG? Braziliaan 'toevallig' vrij voor carnaval
i

BSR/Imago Sport

Pakte Neymar expres rood bij PSG? Braziliaan 'toevallig' vrij voor carnaval

admin • 12:49, 24-02-2020 / Laatste Update: 01:27, 05-01-2024

Je mag normaal gesproken niet in deze samenzweringen geloven, maar het kan nauwelijks toeval zijn dat Neymar zondagavond in de zwaarbevochten zege van PSG tegen Bordeaux (4-3) vlak voor tijd zijn 2e gele kaart pakte. Hierdoor is hij precies geschorst in de periode dat er in Brazilië carnaval is. Ook maakt hij misschien nog de verjaardag van zijn zus mee.

Sinds 2015 heeft de spits namelijk geen editie gemist van carnaval. Iedere keer was de Braziliaan geschorst, of had hij last van een blessure. In elk geval was er altijd een reden waarom hij geen verplichtingen voor zijn club had.

Telkens afwezig

In zowel 2015 als 2016 kreeg Neymar bij Barcelona rood in de periode dat er carnaval was. De 3 seizoenen daarna had hij telkens last van een blessure, maar feestte hij wel gezellig in Rio de Janeiro.

Verjaardag Rafaella

Het is nu wel de vraag of hij ook bij de verjaardag van zijn zus Rafaella kan zijn. Zij is op 11 maart jarig, maar tegen die tijd is Neymar weer speelgerechtigd voor PSG. Afwachten dus wat daar gaat gebeuren, want haar verjaardag heeft Neymar - net als carnaval - nooit gemist.