Niet Raúl maar verzorgster ster van New York Cosmos
i

Twitter

Niet Raúl maar verzorgster ster van New York Cosmos

Harry Nijland • 12:23, 18-03-2015 / Laatste Update: 14:41, 13-12-2023

Vorig seizoen tekende Real Madrid-legende Raúl González een contract bij New York Cosmos. Niets leek hem nog in de weg te staan om de ster van de heropgerichte club te worden. Maar niets is minder waar, zo bleek afgelopen zaterdag tijdens een oefenwedstrijd tegen C.D. FAS in El Salvador.

Tijdens de wedstrijd ging de aandacht van de fans in het Estadio Cuscatlán al snel uit naar verzorgster Alyssa Alpert. De 26-jarige fysiotherapeute, die ook nog een master in psychologie heeft, was veelvuldig op de stadionschermen te zien en won de harten van de El Savaldorianen. "Mijn grote liefde", schreeuwden de vele fans keer op keer.

Niet de enige

Alpert is niet de enige verzorgster van een voetbalclub die veel aandacht krijgt. Eva Carneiro, werkzaam bij Chelsea, krijgt niet alleen veel liefdesverklaringen van fans, ook de spelers flirten maar wat graag met hun fysiotherapeute.

New York Cosmos

Na de opheffing van de club in 1985, werd de ooit zo roemruchte club uit New York, waar onder andere Pelé en Guus Hiddink voor hebben gespeeld, in 2010 opnieuw opgericht. Onder leiding van oud-voorzitter van Tottenham Hotsupur Paul Kemsley was het doel om zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste niveau. Dit plan lijkt aardig te lukken. De club staat op dit moment derde in de NASL, het tweede niveau van Amerika.