Noord-Koreaanse toestanden bij Valencia: jeugdspelers gedwongen naar stadion te komen
i

Proshots

Noord-Koreaanse toestanden bij Valencia: jeugdspelers gedwongen naar stadion te komen

admin • 19:42, 10-02-2016 / Laatste Update: 08:15, 15-01-2024

Bij het Spaanse Valencia heerst er op dit moment een hevige crisis. Gary Neville werd op 2 december aangesteld als nieuwe trainer van de Spaanse club, maar wist tot op de dag van vandaag nog geen wedstrijd te winnen. Het dieptepunt in deze periode was de 7-0 nederlaag tegen FC Barcelona in de Copa de Rey. Op woensdagavond staat de return op het programma, maar er is bijna niemand geïnteresseerd om naar deze wedstrijd te komen kijken. Daarom nam de club een bizarre maatregel: alle jeugdspelers we

FC Barcelona had voorafgaand aan het duel al gezegd met een B-team te gaan spelen en het is daarom best logisch dat er niemand in Valencia zit te springen om naar de wedstrijd te gaan kijken. Om toch een (enigszins) gevuld Mestalla te hebben, besloot de club om alle jeugdtrainingen af te gelasten. De jeugdspelers van de club werden verplicht om samen met iemand naar het stadion te komen.

Straf

Deden de spelertjes dit niet, dan zouden ze daar gestraft voor worden. Toen de lokale krant Levante deze Noord-Koreaanse toestanden te horen kreeg en er een verhaal over schreef, draaide Valencia snel bij. De jeugdspelers zijn nu niet meer verplicht om te komen.