Ongelukkige De Boer happy met interlandbreak: 'Moeten rustig naar Burnley toe'
i

Proshots

Ongelukkige De Boer happy met interlandbreak: 'Moeten rustig naar Burnley toe'

Trevor Wagener • 21:22, 26-08-2017 / Laatste Update: 09:24, 15-01-2024

Frank de Boer is maar wat blij dat de interlandperiode voor de deur staat. De nieuwe coach van Crystal Palace verloor zaterdag voor de 3e (!) keer in evenveel duels in de Engelse Premier League en op Selhurst Park zei de Nederlander allesbehalve 'amused' te zijn.

"Op dit moment is de break het beste dat ons kan overkomen. Even rustig aan doen, bijkomen en dan hopelijk weer fris naar Burnley", dat 3 uit 2 heeft en zondag tegen Tottenham Hotspur speelt. De Boer baalt ergens anders in Londen vooral van het vertoonde spel.

Zwakke plekken

"Als je zonder moed speelt, bereik je weinig. Dan krijg je geen kansen en speel je te veel ballen breed en word je niet gevaarlijk. Zo krijg je nooit wat je wil en dat zijn goals." Daarbij was de voormalig trainer van Ajax en Inter niet blij met zijn organisatie.

"Het was nou niet dat 1 team supergoed speelde. Wij maakten gewoon 2 fouten en het team dat de meeste misverstanden kent verliest. In de 2e helft hadden we veel meer vertrouwen aan de bal, maar scoorden we niet meer."