Ontbijtshake: 3 Nederlanders in actie op WK Darts; kan Tottenham aanhaken in PL?
i

Lawrence Lustig/PDC

Ontbijtshake: 3 Nederlanders in actie op WK Darts; kan Tottenham aanhaken in PL?

admin • 07:00, 28-12-2016 / Laatste Update: 13:57, 12-12-2023

Goedemorgen! Wat een lekker programma staat ons weer te wachten op woensdag. We beginnen écht niet rustig aan hoor! We worden 's middags verwend met potjes waarin Kim Huybrechts, James Wade en Jelle Klaasen hun pijltjes gaan gooien. Vanaf 20:00u moet je zorgen dat je niks anders te doen hebt dan tv kijken, want dan krijgen we pas echt topduels!

Raymond van Barneveld bijt het spits van het avondprogramma af. Hij neemt het in de kraker op tegen Adrian Lewis. Benito van de Pas moet zich staande houden tegen regerend wereldkampioen Gary Anderson. Maar eerder op de dag mogen we al genieten van Jelle Klaasen, die het in een zijn duel moet opnemen tegen Brendan Dolan.

Programma PDC World Championship:

Middag:

Huybrechts - Hopp

Wade - Beaton

Klaasen - Dolan

Avond:

A. Lewis - Van Barneveld

M. Webster - Gurney

Wright - J. Lewis

Anderson - Van de Pas

Premier League:

Voor de mensen die net uit een soort kerstcoma ontwaken en op 2e kerstdag Boxing Day in de Premier League hebben gemist: check hier nog eens alle wedstrijden. En het bleef niet bij deze wedstrijden, want dinsdagavond won Liverpool met speels gemak van Stoke City. Woensdagavond staat een absolute subtopper op het programma. Kan Tottenham afrekenen met Southampton en weer aanhaken bij de top van de Premier League?

Kort geding

ADO eist bij de Haagse rechtbank 3 miljoen euro van het bedrijf United Vansen van Wang Hui. De Chinese eigenaar zou dit bedrag in 2015 hebben toegezegd aan de club.

Schaatsen

In Heerenveen gaat het NK afstanden van start. Er worden woensdag 3 afstanden gereden:

16:35 uur - 5.000 meter mannen

18:24 uur - 1.500 meter vrouwen

19:19 uur -   500 meter mannen

Mis niets op Sportnieuws.nl!