Ontbijtshake: Bayern sterkste in krankzinnig gevecht in Allianz Arena, Barça eenvoudig door
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Bayern sterkste in krankzinnig gevecht in Allianz Arena, Barça eenvoudig door

admin • 07:00, 17-03-2016 / Laatste Update: 08:34, 15-01-2024

Goodmorning! Wat zal heel München lekker wakker worden deze ochtend. In een bloedstollend gevecht is Bayern erin geslaagd om een sterk Juventus van zich af te schudden en zich te plaatsen voor de kwartfinale. Ook Barcelona wist zich te plaatsen voor de laatste acht, na een eenvoudige zege tegen Arsenal. MSN was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor alle treffers. Als we het bruggetje maken naar vanavond, dan is het de taak aan de ploeg van Louis van Gaal om er voor te zorgen dat morgenochtend

Drenthe slaat terug naar Van der Gijp met foto op zijn Instagram-account

Roysto Drenthe heeft even laten zien dat hij niet zo gediend is van de kritiek die René van der Gijp op hem heeft. Maandagavond zei 'Gijpie' tijdens het programma Voetbal Inside dat Drenthe 30 kilo te zwaar is. De oud-Feyenoorder reageerde daarop door een foto van zijn ontblote lichaam te plaatsen op zijn Instagram met daarbij een verwijtende tekst aan het adres van Van der Gijp. Check het hier!

Barça eenvoudig door naar kwartfinale Champions League

FC Barcelona heeft zich probleemloos geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. Het supertrio MSN was daar hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor. Alle drie de heren, Messi, Suárez en Neymar, deden een duit in het zakje. De 3-1 thuiszege op Arsenal was ruim voldoende, na de 0-2 van twee weken terug in Londen. Vooral de treffer van Suárez was van wonderschone aard.

[video width="640" height="360" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/03/9SClEQ33R9rYTLsW.mp4"][/video]

Bayern München trekt aan langste eind in krankzinnig gevecht met Juventus

In een prachtig voetbalgevecht in de Allianz Arena heeft Bayern München zich geplaatst voor de laatste acht van de Champions League. Lang leek Juventus de Duitsers in eigen huis het zwijgen op te leggen, maar de ploeg van Guardiola rechtte de rug knokte zich op zijn Duits naar de kwartfinale. Check hier het wedstrijdverslag van dit krankzinnige gevecht.

Voorbeschouwing: weet Manchester United zich nog te plaatsen voor kwartfinale van de Europa League?

Vanavond om 21:05 uur staat er voor de ploeg van Louis van Gaal een uitermate spannend duel op het programma. Op Old Trafford gaat United het gevecht aan met Liverpool voor een ticket bij de laatste acht van de Europa League. De ploeg die vorige week United nog trakteerde op een 2-0 nederlaag. Kan Manchester United het tij nog keren? We zullen het vanavond zien!