Ontbijtshake: Furieuze keeper na panenka, PSV houdt met 10 man knap stand
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Furieuze keeper na panenka, PSV houdt met 10 man knap stand

admin • 00:27, 25-02-2016 / Laatste Update: 00:01, 06-01-2024

Een heerlijke panenka wordt niet echt gewaardeerd door de keeper van Valencia A1. Een prachtige lichtshow leidt een knap resultaat van PSV tegen Atlético Madrid in en we kijken vast vooruit naar vanavond. Alle ogen zijn dan gericht op Louis van Gaal. Ome Louis heeft misschien wel 'het middel' gevonden om de laatste 16 van de Europa League te bereiken. Het belangrijkste Sportnieuws van gisteravond met een kleine vooruitblik naar vanavond: Manchester United - Midtjylland.

Panenka van Chelsea-talent wordt niet gewaardeerd (video)

Een prachtige panenka. Menig voetballer en ook keeper kan ervan smullen. Maar niet de keeper van Valencia A1. In de UEFA Youth League schoot Chelsea-talent Kasey Palmer zijn ploeg met een prachtige panenka naar de volgende ronde. Tot ergernis van de Valencia-keeper. Hij werd furieus en zocht ruzie met Palmer... Check het hier!

PSV boekt met 10 man knap resultaat tegen stug Atlético

De Eindhovenaren hebben een knap resultaat geboekt tegen de nummer 2 van Spanje. PSV hield Atlético Madrid knap op 0-0. En dat zelfs een groot deel met 10 man. Check het wedstrijdverslag hier, maar geniet eerst van deze wervelende lichtshow, voorafgaand aan het duel met de Spanjaarden.

[video width="1280" height="720" mp4="http://sportnieuws.nl/app/uploads/2016/02/flo-qP3FG-1OOYz.mp4"][/video]

Van Gaal: 'Spelers moeten geil zijn' (video)

Pardon? Zal Louis van Gaal dit ook wel eens tegen Truus zeggen? Tegen de spelers van Manchester United in ieder geval wel! In de persconferentie voorafgaand aan het cruciale duel van vanavond (19.05 uur met Midtjylland) zei Van Gaal dat hij een manier probeert te vinden om zijn ploeg te kunnen motiveren. En dat is hem geraden ook, want als United weer verliest, kan het wel eens écht afgelopen zijn met Van Gaal. "Ik gebruik vaak het woord geil als ik met mijn spelers spreek", waren de toch wel opmerkelijke woorden van de United-coach. Tijdens de persconferentie zat Juan Mata naast hem, en hij kon eigenlijk alleen maar lachen om wat Van Gaal zei. Check hier de prachtige beelden.

Manchester City met één been in kwartfinale

City is zo goed als zeker van een plek in de kwartfinale. De Engelsen wonnen eenvoudig met 1-3 bij Dynamo Kiev. City leidde al snel met 0-2, maar Kiev knokte zich nog terug tot 1-2. De 1-3 viel vlak voor tijd en was een verfijnd staaltje techniek van Yaya Touré. Check zijn goal hier.