Ontbijtshake: Heerlijke Duitse en Spaanse bekerpotjes; PSG-Lille
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Heerlijke Duitse en Spaanse bekerpotjes; PSG-Lille

admin • 07:00, 07-02-2017 / Laatste Update: 17:41, 08-01-2024

Goedemorgen! Wat een heerlijk Jupiler League-avondje gisteren. En wat een goal van Kees Kwakman! Genoeg over maandag, over naar de orde van de dag. Er staan wat lekkere potjes op het programma. Niet in Nederland, wel in het buitenland.

Zo ontvangt Bayern München in de strijd om de DFB Pokal Wolfsburg. FC Köln gaat op bezoek bij HSV, terwijl Walldorf Bieleveld ontvangt. De druk ligt bovendien op Mönchengladbach, dat naar Greuther Fürth moet.

Copa del Rey

In de Copa del Rey wordt de return gespeeld in de 1e halve finale. Barcelona verdedigt in het eigen Camp Nou een 2-1 voorsprong dat het vorige week dankzij doelpunten van Luis Suarez en Lionel Messi had gepakt. Een goal van Antione Griezmann zorgde ervoor dat Atleti nog mag hopen op een finale plaats.

Serie A

Ook in Italië wordt er gevoetbald. AS Roma ontvangt in de competitie Fiorentina, dat momenteel in de subtop staat. En bij onze Zuiderburen treffen Waasland-Beveren en Genk elkaar.

Ligue 1

Ook een mooi potje in Frankrijk. Daar gaat het Lille van Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna op bezoek bij Paris Saint-Germain. Kunnen de 2 oud-Ajacieden stunten met hun nieuwe club?

Verder Vandaag:

Wereldkampioenschap Alpineskiën - Super G vrouwen