Özil bekroont geweldige comeback Arsenal met schitterende goal (video)

Martijn Baars • 00:15, 02-11-2016 / Laatste Update: 08:57, 05-01-2024

Arsenal beleefde in 1 helft de slechtste en de beste helft van het seizoen. Binnen een kwartier stonden de Engelsen namelijk al 2-0 achter bij het nietige Ludogorets. Maar nog voor rust hadden The Gunners ook alweer gezorgd voor een gelijke stand (2-2).

Fantastische goal Özil

Diep in de tweede helft zorgde Mesut Özil ervoor dat Arsenal zelfs nog met 3 punten terug naar Engeland kon. De Duitser rondde fantastisch af in de 87e minuut en tekende voor de 2-3. Hij gaf ook al een assist bij de 2-1 van Granit Xhaka. Olivier Giroud maakte de 2-2.

Wauw! #Ozil pic.twitter.com/Q3xwgCp72U#Arsenal #LUDARS

— Sjoerd Maresch (@sjort93) November 1, 2016

Late matchwinner

In dezelfde groep won PSG ook ternauwernood bij FC Basel. Thomas Meunier werd matchwinner door in de 90e minuut de winnende treffer te maken. De Belg scoorde de 1-2 voor de Parijzenaars, die door de overwinning samen met Arsenal al verzekerd zijn van de volgende ronde.