PAOK maakt in de blessuretijd de winnende en gaat met lekker gevoel naar Eindhoven

BSR Agency

Robert Hüsken • 22:45, 22-11-2020 / Laatste Update: 12:08, 05-01-2024

PAOK, de aanstaande tegenstander van PSV in de Europa League, heeft in de Griekse competitie een zwaarbevochten overwinning geboekt. Het winnende doelpunt, van Omar El Kaddouri, viel in de thuiswedstrijd tegen PAS Giannina in de eerste minuut van de blessuretijd: 2-1.

Rodrigo Erramuspe zette de bezoekers na een half uur op voorsprong. Karol Swiderski maakte kort na rust gelijk. Diego Biseswar was in de rust ingevallen. Giannina speelde het laatste half uur met een man minder na de tweede gele kaart voor doelpuntenmaker Erramuspe. PAOK heeft na 8 wedstrijden 18 punten. De ploeg heeft nog niet verloren.

Donderdag gaat PSV proberen om PAOK de eerste nederlaag in de Europa League te bezorgen. Eerder deze maand verloor PSV in Griekenland met 4-1. PSV wist de laatste wedstrijd in aanloop naar het Europese duel niet te winnen. De uitwedstrijd tegen FC Twente eindigde in 1-1.