Patrice Evra bedreigt kritische oud-teamgenoot Jérôme Rothen: 'Ik ga je slaan, condoomjong' (video)

Trevor Wagener • 13:49, 09-03-2019 / Laatste Update: 18:58, 12-12-2023

Voormalig voetballers Patrice Evra en Jérôme Rothen zullen voorlopig geen goed woord over elkaar spreken. Beide Fransen zijn onderwerp van gesprek in eigen land vanwege hun verbale ruzie. In een videoreactie bedreigde Evra zijn oude teamgenoot en noemde hij hem onder meer 'een zoon geboren uit een lek condoom'.

Het begon allemaal bij de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Manchester United, die de Engelsen met 1-3 wonnen. Evra bekeek de wedstrijd in het stadion met zijn voormalig ploeggenoot Paul Pogba.

Overdreven reactie

Nadat Marcus Rashford United via de stip naar de kwartfinale schoot, juichten Evra en Pogba alsof ze opnieuw wereldkampioen waren geworden.

Dat nota bene Fransman Evra zo hard juichte, schoot bij Rothen in het verkeerde keelgat. De 2 speelden samen bij AS Monaco en verloren in 2004 de CL-finale van FC Porto (0-3), maar kunnen elkaars bloed wel drinken. "Op die manier juichen doe je gewoon niet", zei Rothen.

Rothens reactie

"Dat doe je maar in de United-kleedkamer. Respecteer de mensen in het stadion en doe normaal. Kijk, van Pogba snap ik het wel. Maar van jou Patrice, mijn vriend? Ik heb je al even niet gesproken, maar alsjeblieft: Niet doen!".

Toen Evra de kritiek van Rothen hoorde, counterde hij meteen terug met een asociale reactie. "Ik hoorde dat Jérôme lelijke dingen over mij heeft gezegd. Ik geloofde het niet tot ik de video zag. Jij zoon van een gelekt condoom, oeps sorry papa Rothen. Want je vader mag ik wel, maar dit is wat je met me doet."

Bedreiging

Hier bleef het niet bij. "Je bent boos he, klein blondje? Een volgende keer als je zie, sla ik je op je bek. We speelden samen, aten van hetzelfde bord en nu ga je zo praten? Je bent altijd al een lul geweest. Zelfs journalisten die ons beoordeelden, kregen van jou de volle laag omdat je het nooit eens was met hun cijfers."

Evra wist van geen ophouden. "Pas op met wat je zegt gozer, want onze wegen zullen kruisen. Dan zul je zien wat er gaat gebeuren, want ik ben er zeker van dat wij elkaar nog een keer gaan zien."

Van je oude teamgenoten moet je het hebben?