Paul Pogba is helemaal klaar met kritiek: 'Ik luister niet naar ze'
i

BSR Agency

Paul Pogba is helemaal klaar met kritiek: 'Ik luister niet naar ze'

Martijn Baars • 12:46, 15-04-2020 / Laatste Update: 13:50, 05-01-2024

Paul Pogba zegt zich niets meer aan te trekken van de kritiek die hij van voetbalanalytici op televisie krijgt. "Als ze iets willen zeggen, dan moeten ze dat lekker doen", zegt de speler van Manchester United. "Dat is hun taak geloof ik. Ik ben er wel aan gewend. Het stoort me niet. Echt niet."

De Franse middenvelder kwam dit seizoen nog nauwelijks in actie vanwege verschillende blessures. "Ik denk dat ze me missen", zegt hij op een podcast van United over de kritiek die hij op televisie krijgt. "Ik luister niet naar ze. Als je iets van voetbal weet, dan heb je geen mening van iemand anders nodig."

'Nog nooit van hem gehoord'

Oud-aanvoerder Graeme Souness is 1 van die analisten die op z'n zachtst gezegd geen fan van de Franse middenvelder is. Hij noemt hem lui en egoïstisch. Pogba zegt de drievoudig winnaar van de Europa Cup 1 niet als voetballer te kennen. "Ik ken zijn gezicht, maar had nog nooit van hem gehoord."

'Leg je prijzen op tafel'

Souness moest lachen om de uitspraken van Pogba. "Ik zou zeggen, leg je prijzen op tafel", reageerde hij op de middenvelder die met Frankrijk wereldkampioen werd. "Dan heb ik een grote tafel nodig", zei Souness, die ook 5 landstitels met Liverpool won.