Peter Bosz geniet van Nathan en Osman

11:26, 15-08-2015 / Laatste Update: 08:26, 13-12-2023

ARNHEM Vitesse-trainer Peter Bosz was vrijdag niet alleen verguld met de 3-0 zege van zijn ploeg op Roda JC. ,,Je zag in de tweede helft dat de individuele kwaliteit beslissend werd'', aldus Bosz. ,,Ik heb genoten van Nathan, die een prachtig doelpunt maakt na zijn invalbeurt. En ik heb ook genoten van Mo Osman. Een jonge jongen uit de eigen jeugdopleiding, die zijn eerste minuten maakt. Daar ben ik trots op.''

,,Na twee minuten schrok ik, toen Roda de paal raakte'', wees Bosz op de inzet van Farchad Noor. ,,Roda begon goed en zette druk, maar daarna kregen wij ook kansen. Ons spel was bij vlagen goed, maar ik vond niet dat we de totale controle hadden. We lieten de bal wel goed lopen en dan komt het moment vanzelf dat de tegenstander breekt.''