Portugal loopt na zeperd tegen Oranje weer tegen slecht resultaat aan

REUTERS

admin • 00:48, 29-05-2018 / Laatste Update: 11:58, 07-01-2024

Portugal steekt nog niet in grootse WK-vorm. Nog zonder de grote ster Cristiano Ronaldo gaf de Europees kampioen een zeker lijkende overwinning op Tunesië uit handen. Tunesië knokte zich van een 2-0 achterstand terug tot 2-2.

Niks aan de hand

Vlak voor rust leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Portugal. Dankzij doelpunten van André Silva en Joao Mario stond de ploeg van Fernando Santos op een comfortabele voorsprong in Braga. Tot Anice Badri uit het niets iets terugdeed voor Tunesië, net als Portugal van de partij op het WK in Rusland.

Na rust werd het van beide kanten een stuk minder. Tot grote vreugde van de Tunesische fans zorgde Fakhreddine Ben Youssef na ruim een uur voor de gelijkmaker. Portugal speelt op het WK in de groep tegen Spanje, Marokko en Iran. Tunesië is ingedeeld bij België, Engeland en Panama.