Prachtige, maar peperdure seizoenkaartactie bij Sheffield Wednesday
i

PA Sports

Prachtige, maar peperdure seizoenkaartactie bij Sheffield Wednesday

Martijn Baars • 11:21, 16-01-2020 / Laatste Update: 22:51, 04-01-2024

Sheffield Wednesday is een mooie seizoenkaartactie gestart. De club belooft dat, als fans nu alvast een seizoenkaart bestellen voor volgend seizoen, dat ze gegarandeerd de komende 10 seizoenen in het stadion kunnen zitten bij promotie naar de Premier League.

De club zag afgelopen seizoen stadsrivaal Sheffield United promoveren naar de hoogste divisie in Engeland. Dat steekt natuurlijk een beetje. Dus is Wednesday dit seizoen vol gas op jacht naar een eigen promotie naar het grote geld.

Championship

De club staat momenteel weliswaar 11 punten achter op koploper West Bromwich Albion in het Championship, maar de huidige 6e plek geeft aan het einde van het seizoen wel recht op deelname aan de play-offs.

Duur, maar lang geldig

De speciale seizoenkaarten, die dus recht geven op 10 seizoenen voetbal in het iconische stadion Hillsborough, kosten wel een hoop geld. De goedkoopste kaarten zijn bijna 5000 pond, maar blijven wel tot 2035 geldig. Dus als Sheffield pas in 2025 promoveert, zit je tot en met 2035 verzekerd in het stadion!

Sheffield Wednesday speelt al sinds 1899 in het Hillsborough stadion en stond voor het laatst in 2000 in de Premier League.