PSV denkt aan Jeremiah St. Juste als extra centrale verdediger
Jerry St. Juste / Getty Images

PSV denkt aan Jeremiah St. Juste als extra centrale verdediger

17:38, 28-01-2024

Jeremiah St. Juste zou in de slotdagen van de transfermarkt zomaar speler van PSV kunnen worden. De centrale verdediger van Sporting Portugal wordt gelinkt aan de koploper van de Eredivisie.

Dat melden onder andere het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 27-jarige St. Juste zou op huurbasis over moeten komen van de Portugese club. De razendsnelle centrale verdediger stond een tijdlang geblesseerd aan de kant bij Sporting Portugal en is na zijn blessure vooral bankzitter.

St. Juste zou bij PSV de concurrentiestrijd met André Ramalho aan moeten gaan. Er is momenteel geen back-up voor als de Braziliaanse Ramalho geblesseerd zou raken. Armel Bella-Kotchap is nog steeds herstellende van zijn blessure: de huurling van Southampton traint momenteel individueel.

Verleden van Jeremiah St. Juste

Afgelopen zomer had PSV ook al interesse in St. Juste. De komende dagen wordt bekeken of het een haalbare deal is. De verdediger speelde in Nederland voor sc Heerenveen en Feyenoord, waarna hij in het buitenland voor FSV Mainz speelde. St. Juste kwam tot negen interlands voor Jong Oranje.