Raiola over Ajax: 'Wie is hier de geldwolf?'
i

ProShots

Raiola over Ajax: 'Wie is hier de geldwolf?'

Sjors Tanis • 13:12, 11-05-2018 / Laatste Update: 16:18, 05-01-2024

Mino Raiola heeft gereageerd op de stelling van Ajax-directeur Edwin van der Sar dat de zaakwaarnemer een vertrek van Justin Kluivert uit Amsterdam wil forceren. ,,Ajax wil verlengen om te cashen. Het enige waarvan ik tot nu toe beschuldigd word is dat ik mijn vak uitoefen en mijn speler verdedig'', slaat Raiola in Quote terug.

Van der Sar vertelde vorige week in het sportpraatprogramma Rondo dat Raiola Kluivert 'naar de uitgang duwde'. Raiola heeft een heel andere kijk op de zaak rondom de toekomst van de 19-jarige vleugelaanvaller. ,,Het enige wat tot nu gebeurd is, is dat Justin niet bijtekent. Dat wil toch niet zeggen dat hij weg wil?'', is Raiola duidelijk. ,,Nee, Ajax wil dat hij bijtekent, zodat ze geld kunnen vragen. Wie is hier de geldwolf?''

Compliment

Raiola denkt dan ook niet dat hij iets verkeerd heeft gedaan tijdens de onderhandelingen met de Amsterdamse club. ,,Het enige waarvan ik tot nu toe beschuldigd word is dat ik mijn vak uitoefen en mijn speler verdedig. Dus ik zie het allemaal als compliment'', aldus Raiola over de zaak. Daarnaast wil de zaakwaarnemer een langer verblijf bij Ajax nog altijd niet uitsluiten: ,,Niet je contract verlengen wil niet zeggen dat je weggaat. Ajax wil dat omdat ze anders niet kunnen verdienen, maar soms kun je ook verdienen omdat je een beter elftal op de been brengt. De echte vraag is: waarom wil iedereen toch weg bij Ajax?'', is Raiola kritisch op de recordkampioen van Nederland.