Ronaldinho heeft apart verzoek terwijl hij z'n straf afwacht in Paraguay
i

ANP

Ronaldinho heeft apart verzoek terwijl hij z'n straf afwacht in Paraguay

admin • 20:18, 18-04-2020 / Laatste Update: 18:24, 08-01-2024

Voormalig voetballer Ronaldinho zit op dit moment in huisarrest in Paraguay, waar hij wacht op zijn rechtszaak. Waar hij dus eigenlijk opgesloten zou moeten zitten, vertoeft de Braziliaan in een hotel met absurd veel luxe. En daar horen aparte verzoekjes bij!

Emilio Yegros, de manager van het hotel waar de 40-jarige Ronaldinho zit, vertelt tegen de Mexicaanse krant Excelsiór dat zijn 'klant' wel een speciaal verzoek had voor iemand die eigenlijk in de gevangenis moet zitten. "Hij vroeg om een bal en een kamer die groot genoeg was, zodat een balletje kon trappen."

En de oud-voetballer van onder meer FC Barcelona en AC Milan heeft zijn zin gekregen! "Het lijkt mij een aardige jongen. Hij heeft altijd een lach op zijn gezicht, al vanaf het moment dat hij binnenkwam. Wij hebben hem de beschikking gegeven over een hal van 30 bij 15 meter, zodat hij zijn ding kan doen."

Waarom zit-ie ook alweer in een gevangenis in Paraguay?

Ben je even vergeten wat er ook alweer aan de hand was met Ronaldinho? De voormalige superster was met een vals paspoort naar Paraguay gereisd. Dat vonden ze daar niet zo grappig, en dus stopten ze Ronaldinho samen met zijn broer in de cel. Omdat er een bedrag van zo'n 1,6 miljoen dollar werd betaald hoeft Ronaldinho zijn proces niet af te wachten in de bajes, maar in het luxe hotel.