Sevilla sleept met invaller De Jong 1 punt binnen tegen Espanyol

admin • 15:25, 16-02-2020 / Laatste Update: 02:10, 08-01-2024

Het is Sevilla dit weekend wederom niet gelukt om 3 punten te pakken. In het eigen stadion speelde het met 2-2 gelijk tegen Espanyol. Luuk de Jong mocht in de 65e minuut pas binnen de lijnen komen.

Sevilla begon sterk aan de wedstrijd. Binnen het 1e kwartier kwam het op een mooie wijze op 1-0. Lucas Ocampos kopte een heerlijke voorzet van Suso diagonaal achter Espanyol-keeper López.

Sevilla wist de 1-0 voorsprong niet vast te houden. Espanyol kwam sterk terug en wist zelfs de gelijkmaker te maken. In de 35e minuut knalde Embarba een vrije trap dwars door de muur en belande ietwat gelukkig achter Sevilla-doelman Vaclik, 1-1.

Het aangeslagen Sevilla kwam zwak uit de kleedkamers en kreeg 5 minuten na rust de 1-2 om de oren. Wu Lei speelde zich knap vrij en zette zijn team op een voorsprong. Toch wist Sevilla nog een punt in huis te houden. Suso schoot na een goede run over de rechterkant naar het doel van Espanyol en schoot knap raak in de korte hoek, 2-2. 10 minuten eerder had Victor Sánchez van Espanyol zijn 2e gele kaart ontvangen.