Speciale truck rijdt door heel Nederland: dit kun je ermee doen
i

Bram Berkien/TOTO

Speciale truck rijdt door heel Nederland: dit kun je ermee doen

Martijn Baars • 14:45, 28-02-2023 / Laatste Update: 03:57, 12-12-2023

Heb jij 'm al zien rijden? De grote truck die helemaal in de kleuren van de TOTO KNVB Beker is gespoten? Hij rijdt al een paar weken door heel Nederland om voetbalfans te verrassen en te openen voor een speciale bekerbeleving. Dit kun je in de truck doen.

De KNVB rijdt de vrachtwagen naar allerlei verschillende steden in Nederland waar de KNVB Beker gespeeld wordt. Rondom de achtste finales was de truck al in onder andere Enschede en Alkmaar. Ook rond de kwartfinales staat de TOTO KNVB Beker Trophy Tour weer klaar voor jou voor een unieke bekerervaring.

Dit zijn de standplaatsen van de TOTO Trophy Truck deze week:

Wedstrijd: FC Utrecht - Spakenburg

Datum: dinsdag 28 februari

Tijd: 13:00 - 18:00

Locatie: Jaarbeursplein, Utrecht

Wedstrijd: De Graafschap - Ajax

Datum: donderdag 2 maart

Tijd: 13:00 - 18:00

Locatie: Marktplein, Doetinchem

Wat kun je eigenlijk doen in de TOTO KNVB Beker Trophy Truck?

De vrachtwagen klapt open en biedt toegang tot voetbalfans. Je kunt er bijvoorbeeld met de beker op de foto. Er is ook een schiet & win-spel, waarmee je kans maakt op een traditionele TOTO KNVB Bekerbadjas. Unieke dingetjes van het oudste voetbaltoernooi van Nederland, zoals ballen, mooie fotografie en historische videobeelden, zijn er natuurlijk ook. In de truck kun je ook meer leren over Rugdekking. Een programma van de KNVB en TOTO om de gevaren van gokken bespreekbaar te maken.