'Stuttgart ontslaat Grosskreutz na dronken vechtpartij in de buurt van tippelzone'
i

Twitter.com

'Stuttgart ontslaat Grosskreutz na dronken vechtpartij in de buurt van tippelzone'

Martijn Baars • 10:49, 03-03-2017 / Laatste Update: 19:15, 12-12-2023

Kevin Grosskreutz is ontslagen bij VfB Stuttgart. De oud-speler van Dortmund belandde afgelopen week in een vechtpartij en dat zou volgens de Duitse afdeling van Sky Sports de reden zijn geweest dat de 28-jarige verdediger op straat is gezet.

Een officiële bevestiging van de club laat nog op zich wachten, maar Sky verwacht dat Stuttgart in de loop van vrijdagmiddag met een verklaring komt.

Dronken in de buurt van de tippelzone

Volgens geruchten was Grosskreutz dronken toen hij in de buurt van een tippelzone werd gesignaleerd. Daar zouden ook 3 jeugdspelers van Stuttgart bij betrokken geweest zijn. Volgens Duitse media kreeg hij daar bij een ruzie een klap in zijn gezicht en viel hij op z'n achterhoofd.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de rechtsback in de problemen komt. In 2014 daagde hij Köln-fans uit met een broodje kebab en plaste hij na de bekerfinale tussen Dortmund en Bayern München compleet van de kaart tegen een pilaar in zijn hotel.

Grosskreutz kwam in januari vorig jaar over van Galatasaray en speelde sindsdien 26 competitiewedstrijden voor Stuttgart.

Nach unseren Informationen haben sich der VfB Stuttgart und Kevin Großkreutz (28) auf eine Trennung geeinigt. #ssnhd pic.twitter.com/XlkqAwSalo

— Sky Sport News HD (@SkySportNewsHD) March 3, 2017