Super voor fans van de Keuken Kampioen Divisie: alle duels in de 1e periode live op FOX Sports
i

BSR Agency

Super voor fans van de Keuken Kampioen Divisie: alle duels in de 1e periode live op FOX Sports

Martijn Baars • 12:45, 17-07-2020 / Laatste Update: 01:40, 08-01-2024

Alle wedstrijden uit de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie zijn live op televisie te zien. De KNVB heeft ingestemd met het verzoek van de clubs uit de 1e divisie om de wedstrijden uit de 1e 9 speelrondes te verspreiden over meerdere dagen en verschillende aanvangstijdstippen.

Aangezien de clubs bij de start van het komende seizoen maar in beperkte mate publiek mogen toelaten in hun stadions, zijn heel wat fans aangewezen op de tv om hun favoriete club in actie te zien.

2e periode mogelijk ook

Mogelijk worden ook alle duels uit de 2e periode (10 speelrondes) live uitgezonden op FOX Sports. Dat is echter mede afhankelijk van wat er gebeurt met de coronamaatregelen. De 1e divisie begint op 28 augustus, de Eredivisie start 2 weken later.

'Zeer blij voor alle fans'

"We zijn zeer blij dat we samen met onze partners FOX Sports en Keuken Kampioen het voor alle fans en sponsors mogelijk hebben kunnen maken om alle wedstrijden in de 1e periode live uit te zenden”, zegt Marc Boele, directeur van de Coöperatie Eerste Divisie (CED). "Zo is hun favoriete club wekelijks in actie te zien.”

Keuken Kampioen Divisie

Eerder deze week verlengde hoofdsponsor Keuken Kampioen het contract als naamgever van de competitie voor onbepaalde tijd.