Waarom Engelse fans boos zijn dat Vardy door geboorte dochtertje een wedstrijd mist: 'Onacceptabel'
i

BSR Agency

Waarom Engelse fans boos zijn dat Vardy door geboorte dochtertje een wedstrijd mist: 'Onacceptabel'

admin • 20:30, 28-12-2019 / Laatste Update: 14:32, 05-01-2024

Rebekah Vardy, de vrouw van Leicester-aanvaller Jamie Vardy, is bevallen van een dochtertje. Dat maakte de voetballer via social media bekend. Leuk natuurlijk voor de spits die regelmatig het doel vindt, maar er zijn belangrijkere zaken! Zoals je team op Fantasy Premier League, blijkt uit de reacties op de blije aankondiging van Vardy.

Voor wie het spel niet kent: in Fantasy Premier League kan je een team samenstellen van PL-spelers en iedere week een opstelling maken. Je verdient punten als je spelers hun wedstrijd dat weekend winnen. Maken ze nog een doelpunt of assist kan krijg je nog wat extra punten. Maak je een specifieke speler aanvoerder, dan kan je daar extra punten mee verdienen.

Vardy met vaderschapsverlof

Jamie Vardy wist natuurlijk dat zijn vrouw op het punt van bevallen stond en heeft schijnbaar een dagje vrijaf genomen om bij de bevalling aanwezig te zijn. Geen hele vreemde keuze. Maar op social media zijn er toch opvallend veel fans die Vardy feliciteren met zijn dochtertje, maar ook even laten weten dat hij wel hun Fantasy Premier League-team van deze speelronde heeft verpest. "Ik had je als aanvoerder. Dit is onacceptabel."

 

Over the moon to let you know our beautiful little girl has arrived 💕 Becky and baby are both doing well and we are all totally in love with the newest member of our team.

— Jamie Vardy (@vardy7) December 28, 2019

 

You couldn't have given us a heads up at 11am? Selfish, selfish Jamie.

— FPL Mario (@FPLMario) December 28, 2019

Congrats and everything but a heads up would have been nice.

My FPL is gonna go to the wire and you’re having days off without telling anyone. Cheers.

— Michael Tunstall (@TFWriter) December 28, 2019

I captained you on FPL?? Unacceptable

— ً (@BocaR97) December 28, 2019

Congrats mate, but I’m not happy with you about my FPL😡

— Dan🎄 (@_DanMUFC) December 28, 2019