WTF? Hull-fan moet 'stoppen met appen of het stadion verlaten'
i

PA Sports

WTF? Hull-fan moet 'stoppen met appen of het stadion verlaten'

admin • 20:12, 12-08-2019 / Laatste Update: 09:33, 08-01-2024

De English Football League (EFL) heeft excuses aangeboden aan een fan van Hull City. Dit nadat de supporter in de wedstrijd tegen Reading door een 'undercover' bewaker dwingend gevraagd werd om te stoppen met appen.

Op Twitter reageerde de fan achteraf zeer verbaasd: "Tijdens de rust kwam een man in een normale outfit naar me toe samen met een steward. Hij hield een badge naar voren en vroeg me wat het was. Verbaasd antwoordde ik: beveiliging? Hij vroeg me op een niet al te vriendelijke manier naar wie ik aan het appen was. Dat voelde een beetje indringend, ook al was ik gewoon mijn mening over de wedstrijd naar familie en vrienden aan het sturen."

Today, at half time I was told by an ‘under cover security guard’ that if I continued to text about the football match at the KCOM stadium I’d be ejected from the ground.

A confused thread...#hcafc #readingfc

— Daniel Mawer (@skintnortherner) August 10, 2019

Volgens de Hull-fan werd hem toen gevraagd om te stoppen met het sturen van berichten: "Als ik ermee door zou gaan, zou ik worden verwijderd uit het stadion." Dit beleid komt voort uit de angst voor het doorsturen van informatie naar goksites. De supporter van de Engelse club: "Kennelijk dachten ze dat ik één of andere informant was."