Zidane baalt van lange afwezigheid Bale

Zidane baalt van lange afwezigheid Bale

Trevor Wagener • 17:16, 25-11-2016 / Laatste Update: 22:07, 12-12-2023

Zinedine Zidane baalt ervan dat hij aanvaller Gareth Bale lange tijd kwijt is. De Welshman van Real Madrid heeft enkele pezen in zijn rechterenkel beschadigd en ondergaat volgende week een operatie in een Londens ziekenhuis.

,,Het valt niet mee een speler te zien wegvallen met een blessure en ik vrees dat we Bale heel lang kwijt zijn." Hoelang dat precies is, zei de Franse coach van de Spaanse topploeg niet. Gezien zijn sombere voorspelling lijken dat enkele maanden te zijn en dat komt Zidane slecht uit.

Bezige Bale

Bale was dit seizoen een belangrijke waarde in de ploeg van de 'Koninklijke'. De Welshman scoorde tot dusver 7 keer. Hij raakte geblesseerd in het duel met Sporting Portugal in de Champions League.

Thanks for all the messages! Ankle is feeling ok. I'll be doing everything I can to get back on the pitch ASAP #Halamadrid 💯 pic.twitter.com/OLdkJ1NhkI

— Gareth Bale (@GarethBale11) November 25, 2016

Gang van zaken

Real is koploper in de Spaanse Liga en heeft zich al verzekerd van de laatste 16 van het miljoenenbal. Sporting Gijon is morgen de tegenstander in de competitie.