🎥 | Zlatan maakt zijn 1e sinds terugkeer bij AC Milan
i

BSR

🎥 | Zlatan maakt zijn 1e sinds terugkeer bij AC Milan

admin • 17:41, 11-01-2020 / Laatste Update: 20:23, 04-01-2024

Zlatan Ibrahimovic is los! De zelfverklaarde god van AC Milan, 38 inmiddels, scoorde in zijn 2e wedstrijd sinds hij terug is in Italië al weer. In de uitwedstrijd tegen Cagliari scoorde hij de 2e goal voor de rood-zwarten.

Zlaaaataaaan Scores 🦁🦁🦁🦁

Assist by Theo

Minute 64

Cagliari 0 - 2 Milan#CagliariMilan #Zlatan 🔴⚫️🔴⚫️ pic.twitter.com/tSMSvq9CsY

— Forza Milan (@AllaboutMilan99) January 11, 2020

Na een mooie aanval stond Ibra klaar in de spits om met links een mooie voorzet van Theo Hernandez rechts in het netje te schoppen. Dit was ongeveer een kwartier voor tijd. Vlak na rust had Rafael Leão de Rossoneri al op voorsprong gebracht.

Terug in de Serie A

2 weken geleden tekende Zlatan bij Milan, de club waarvoor hij ook al tussen 2010 en 2012 uitkwam. De Zweed kwam van LA Galaxy en speelde in zijn loopbaan ook onder meer bij Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United. Het 1e duel van Zlatan sinds zijn terugkeer bij AC Milan eindigde vorige week in een 0-0 gelijkspel tegen Sampdoria.

Sprong

Door de overwinning klimt Milan, dat tot de komst van Zlatan een matig seizoen draaide, van de 12e naar de 8e plek in de Serie A. Tijdelijk dan, want de overige clubs in het linkerrijtje hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de Milanezen.