Niki Terpstra goed pissig op KLM: 'Mijn fiets zijn ze vergeten op de luchthaven'
i

Pro Shots / Action Images

Niki Terpstra goed pissig op KLM: 'Mijn fiets zijn ze vergeten op de luchthaven'

admin • 18:21, 28-12-2018 / Laatste Update: 19:33, 05-01-2024

Een rustige jaarwisseling lijkt het niet te worden voor wielertopper Niki Terpstra. De 34-jarige coureur is behoorlijk pissig in aanloop naar een koers in Kopenhagen, want hij mist namelijk zijn fiets. De KLM is vergeten naast de Beverwijker ook zijn fiets in het vliegtuig te stoppen.

''Zo teleurgesteld in de KLM-service'', aldus Terpstra via Twitter. ''Ze hebben mijn fiets niet meegenomen in het vliegtuig en ook niet met de 3 overige vluchten richting Kopenhagen daarna.'' De gloednieuwe coureur van Direct Énergie kan dat nog enigszins begrijpen, maar de manier waarop ze hem behandelen niet.

''Ondertussen zoek in contract via de telefoon, WhatsApp, social media-berichten, maar ik word genegeerd op elke mogelijke manier.'' Slechte reclame voor de luchtvaartmaatschappij die tot nu toe nog niet heeft gereageerd.

Tekst loopt door onder Tweet

So disappointed in the @KLM service. Have to race the Copenhagen 100km Madison tonight,but KLM didn’t take my bike on the plane or the 3 flights coming after. In the meanwhile I’m trying to get in contact with them by phone,wtsap,social DM,s.But being ignored in all ways.

— Niki Terpstra (@NikiTerpstra) 28 december 2018

Vrouw van Niki

Zijn vrouw heeft inmiddels ook social media opgezocht om haar ongenoegen te uiten. Onder het bericht van de heer Terpstra plaatst zij: ''En vergeet niet die extra kilometers die we hebben gemaakt met dank aan 'mister nice-guy' van de KLM-helpdesk. Allemaal voor niks!''

And don’t forget the extra miles we made for that bike thanks to the mister nice guy at the #klmdesk. All for nothing 🤬

— Ramona Terpstra (@ramonavdlecq) 28 december 2018