'Nepworstelaar' slaat tegenstander per ongeluk snoeihard met honkbalknuppel (video)

admin • 08:42, 05-03-2018 / Laatste Update: 19:32, 12-12-2023

Iedereen kent die video's wel van WWE of WWF waarin grote brede mannen in kleine strakke broekjes elkaar te lijf gaan met een stoel. In de Verenigde Staten zijn er heel veel van dit soort gevechten, aangezien de 'Muricans' helemaal leip worden van dit soort in scene gezette vechtpartijen. Maar nu heeft een worstelaar echt een goeie tik gehad.

Eddie Edwards nam het bij Impact Wrestling op tegen Sami Callihan. Die laatste won de partij en had Edwards 'klem' gelegd onder een stoel. Daarna pakte hij er een knuppel bij om Edwards zogenaamd een behoorlijke tik te verkopen. Liep dat even slecht af.

Callihan raakte zijn tegenstander per ongeluk vol in het gezicht, sterker nog: in het oog. Edwards kronkelde over de vloer en moest flink onder het bloed worden afgevoerd. Schade: een gebroken neus, schade aan het oog en botbreuken in het gezicht.

De dokters spreken van een wonder dat de man geen permanente schade aan het zicht heeft. "Ongelofelijk wat ik op dat moment op mij zag afkomen", doet Edwards nu zijn verhaal. "Ik heb echt geluk gehad."