Van Gerwen verklapt privéproblemen waardoor hij soms wat minder speelde

5 juni 2019

Michael van Gerwen heeft verteld waarom hij dit jaar af en toe wat wisselvallig gooide. Nu is 'wisselvallig' bij de Kale Sloopkogel wel heel relatief. MvG domineert het darten nog steeds als vanouds. Maar als hij een potje verliest, vraagt iedereen gelijk wat er met hem aan de hand is.


Er was een periode dit jaar dat hij toch wat vaker verloor dan dat we van hem gewend waren. Zo ging hij 2 keer onderuit in de Premier League of Darts en vloog hij ook in de 1e ronde van de UK Open uit het toernooi.

Privéproblemen
In maart, op de persdag voorafgaand aan de PL-speelronde in Ahoy, zei Van Gerwen daarover tegen NUSport. "Het liep in de privésfeer niet altijd even lekker. Dat werkt dan ook niet mee. Het was lastig om de knop om te zetten gezien wat er speelde."

Geheim onthuld 
Maar wat Van Gerwen toen bedoelde, was tot op de dag van vandaag een geheim. Tegen Story biecht hij op wat er aan de hand is. Hij en zijn vrouw Daphne proberen na dochtertje Zoë (1) nog een kindje te krijgen, maar dat gaat moeizaam.

"Ons dochtertje Zoë is er ook niet zomaar gekomen, we gaan nu door een soortgelijke fase. We willen heel graag nog een kindje en zitten in een medisch traject. Mensen denken vaak dat een kind krijgen iets vanzelfsprekends is, maar dat is het niet. Daarbij is het natuurlijk ook lastig dat ik vaak weg ben."

Relatieproblemen?
Omdat Van Gerwen maar niet wilde zeggen wat er precies aan de hand was, gingen er een hoop roddels. rond. Een daarvan was dat Daphne en Michael het niet meer zo in elkaar zouden zien zitten. Gelukkig is dat grote nonsens.

"Het heeft niets met relatieproblemen te maken," vertelt Daphne in hetzelfde interview. "Dat denken veel mensen, maar dat is absoluut niet het geval. Michael en ik zijn dolgelukkig met elkaar."Dit bericht bekijken op Instagram

#disneyshanghai #love #family #free #enjoylife #enjoy #hot

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy birthday to my little girl! #1 #kokomelbourne #melbourne #princesa

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo trots op jou! Met zn drieën kunnen wij alles aan❤️ @mvg180

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Loveyou❤️ @mvg180 heerlijk genoten van de vakantie #filipijnen #philippines #holiday #enjoy #sun #sea #beach #love #family #familygoals

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen) op