Belangrijke F1-meneer zegt leuke dingen: ‘Ik kom volgende week naar Nederland’

12 mei 2019

Getty Images

De commercieel directeur van de Formule 1 komt volgende week naar Nederland! Dat heeft Sean Bratches verklapt aan het Algemeen Dagblad. Daar sprak de belangrijke meneer met F1-watcher Arjan Schouten. We kunnen stiekem wel hopen dat Bratches een krabbeltje gaat zetten voor een terugkeer van de Nederlandse Grand Prix.


Gevraagd naar wanneer er dan eindelijk eens witte rook komt over de terugkeer van een Nederlandse Grand Prix, draaide Sean Bratches er niet omheen. ,,Het conclaaf van de kardinalen is nog altijd bezig, maar we weten snel meer”, zo antwoordde de commercieel directeur van de Formule 1 met een glimlach. Wanneer, wilde het AD weten.

Binnen 3 dagen, 4 dagen, 5 dagen? ,,Warm, warm, warmer’‘, klonk het uit de mond van Bratches, die bevestigde dat hij komende week naar Nederland reist. ,,Daar ga ik inderdaad heen, ja.” En dan, grijnzend: ,,Wat ik kom doen? Gewoon wat drinken.”

'Voor iedereen wel zo makkelijk'
Vaker noemde hij Nederland rijp voor de terugkeer van een GP en ook nu weer. ,,De populairiteit rondom Max Verstappen rechtvaardigt voor zijn fans een wedstrijd dichter bij huis. Dat is wel zo makkelijk voor iedereen, toch.”