🎥 | Grosjean reageert met verbrande handen vanuit het ziekenhuis

30 november 2020

Romain Grosjean heeft via het Twitter-account van zijn team Haas F1 een 1e reactie gegeven na zijn horrorcrash in de Grand Prix van Bahrein. De Fransman is zelfs alweer in staat om grapjes te maken.


"Ik wilde alleen even zeggen dat ik oké ben, of althans, redelijk oké", zegt Grosjean, terwijl hij zijn met verband omwikkelde verbrande handen laat zien. "Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes. Ik was enkele jaren geleden ook geen voorstander van het introduceren van de halo, maar nu denk ik dat het de beste toevoeging is voor de Formule 1. Zonder halo had ik nu niet meer tegen jullie kunnen praten.”

Verbrande handen
Direct na de crash werd Grosjean opgevangen door de hulpdiensten op het circuit en afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij zal de mensen die hem hebben geholpen niet snel vergeten. "Ik wil ook graag alle mensen van de medische staf en het ziekenhuis bedanken. Hopelijk kan ik snel weer berichten naar jullie schrijven om te vertellen hoe het met me gaat”, knipoogde de Zwitserse Fransman wederom naar zijn verbrande handen.

Met de schrik vrijgekomen
Haas heeft al laten weten dat er geen breuken zijn geconstateerd op de röntgenfoto's die van Grosjean zijn gemaakt. Daarmee is de coureur, die wonderbaarlijk genoeg op eigen kracht zijn in lichterlaaie staande auto verliet, met de schrik vrijgekomen na een van de zwaarste Formule 1-crashes van de afgelopen jaren.