HAHA! Verstappen ook hongerig op vakantie: ‘Bitterballen en friet speciaal’ (video)

27 november 2017

ANP

Het seizoen zit erop voor Max Verstappen. Vakantie zit er nog niet in voor de Nederlander, want er moeten nog wat dingetjes gebeuren. Maar daarna gaat hij wel even genieten van... Bitterballen en friet speciaal. Jaja!


Over de saaie race van Abu Dhabi had de Nederlander weinig te vertellen. "Daar was niet zoveel actie helaas", zei hij in de uitzending van PepTalk op Ziggo Sport. Een van de engineers van Red Bull grapte na de race dat Verstappen de Ferrari wel na kan tekenen. "Alleen ik kan niet tekenen.. Dus dan houdt het op."Vakantie vieren
Ondanks dat de laatste race van het jaar verreden is, heeft Verstappen nog geen vakantie. Hij gaat eerst nog wat dingen aan de auto testen en moet nog wat pr-dingetjes doen  "Dan pas kan ik nog even vakantie vieren."

LEES OOK: Dit was het Formule 1-seizoen van Max Verstappen: dé hoogte- en dieptepunten (video’s)

Bitterballen en friet speciaal
En wat Verstappen dan lekker gaat doen? "Eten!", zei hij met een brede glimlach. "Gedurende het seizoen een dieet en nu kan je iets meer eten." Op de vraag wat hij het liefste zou eten, antwoordde de 20-jarige coureur lekker droog: "Bitterballen em friet speciaal. Tijdens dat seizoen eet je dat bijna niet."

Max is gretig
Om toch maar even vooruit te kijken naar volgend jaar, riep Max zondag dat hij voor minimaal 3 overwinningen gaat. Een dag later vond hij dat eigenlijk wel heel safe en wil hij er eigenlijk wel een stuk meer. "We moeten wel vooruit gaan. Dat ik 3 zei was een momentopname. Ik hoop dat de auto goed genoeg is om dat soort resultaten te behalen."