Max Verstappen: ‘Kritiek van Nico Rosberg? Boeit me sowieso heel weinig’

5 september 2019

Getty Images

Amper 4 dagen na zijn vroege uitvalbeurt in Spa meldde Max Verstappen zich alweer op het circuit van het Italiaanse Monza, waar hem na een motorwissel zondag een inhaalrace wacht. En hij mocht meteen reageren op wat kritiek van oud wereldkampioen Nico Rosberg. ,,Misschien wil hij kijkers trekken.."


Tijdens de mediadag op Monza mocht Max Verstappen meteen reageren op de internationale kritiek die loskwam na zijn vroege botsing met Kimi Räikkönen, vorige week op Spa. Voornamelijk Nico Rosberg liet van zich horen. De Duitser constateerde na de GP van België in zijn analyse op zijn YouTube-kanaal dat ‘de oude Max’ weer terug is. ,,Hij reed agressief, veel te agressief. Hij was weer de oude versie van zichzelf’‘, aldus de oud-wereldkampioen.

Boeit Max niet
Geconfronteerd met die woorden haalde Verstappen zijn schouders op. ,,De kritiek van Rosberg boeit me sowieso heel weinig’‘, zo liet hij optekenen.

'Hij heeft geen uitstraling'
Verstappen kan er weinig mee, met de aanhoudende kritiek van de tegendraadse oud-coureur die na zijn eerste titel van drie jaar terug meteen stopte. ,,Hij heeft geen uitstraling en dat is zijn probleem. Hij komt ook nergens aan de bak’‘, aldus Verstappen over Rosberg, van wie de Limburger geen idee heeft wat hij wil bereiken met alle stevige woorden over zijn optredens. ,,Ik weet niet wat hij wil. Geld verdienen met zijn YouTube-kanaal misschien. Maar dan had hij beter door kunnen rijden."


Bekijk hier Peptalk met Max Verstappen: