Betrapt op camerabeelden! Journalist jat Super Bowl-shirtje Tom Brady (video)

22 maart 2017

Screenshot

Pijnlijk nieuws na de Super Bowl: het shirtje waarmee quarterback Tom Brady de New England Patriots naar de zege had geleid tegen de Atlanta Falcons, was diezelfde avond ineens kwijt. De waarde van het shirt werd geschat op zeker een half miljoen dollar en de politie en de FBI startten dan ook een onderzoek.


En dat leverde resultaat op, want de dader is inmiddels ontmaskerd. De Mexicaanse sportjournalist Mauricio Ortega dacht dat hij de slag van zijn leven had geslagen, maar hij krijgt de boemerang nu keihard in zijn gezicht terug.

De FBI ploos de bewakingsbeelden uit (hoe simpel kan het) en daarop zagen ze hoe Ortega er in slaagde om het waardevolle shirtje van Brady te ontvreemden. Die beelden circuleren nu ook op het internet.

Een ezel...
Volgens diverse Amerikaanse media was het bovendien niet de eerste keer dat Ortega handig is met zijn vingertjes. Toen de politie het Super Bowl-shirtje van Brady aantrof in zijn huis, zouden ze ook een ander shirtje van de legendarische quarterback aangetroffen hebben. Daarnaast is ook een onderzoek tegen hem gestart voor de diefstal van de de helm van een andere American Football-speler, Von Miller. Een ezel stoot zich niet twee keer tegen dezelfde steen. Of toch wel...?
reacties
ReageerReageer op dit bericht