Families lossen ruzie op met snoeihard vuistgevecht om tering veel geld (video)

12 januari 2018

Wat doe je als je een ruzie met iemand hebt die je maar niet uitgepraat krijgt? Toch uitpraten...zou je zeggen. In Engeland dachten 2 families daar net wat anders over. De ruzie werd letterlijk uitgevochten en bovendien ging het om 67.000 euro.


Het begon allemaal met een caféruzie tussen twee Britse families, 13 maanden geleden. Er werd vooral heen en weer gescholden, tot ze in december 2016 op het idee kwamen om het uit te vechten. Twee vooraanstaande familieleden zouden het tegen elkaar opnemen in een zogenaamd 'Bare Knuckle Fight BKB', een gevecht met blote vuisten waarbij die BKB staat voor Big Knockout Boxing.

Voorbereiding vereist
Het was Patrick Nevin, die ook als 'Bigfoot' door het leven gaat die met dit idee kwam. Joe Joyce, die ook bekend staat als de 'Hulk' en in de video de man is met de blauwe korte broek, ging de uitdaging aan - op voorwaarde dat hij zich een jaar lang kon voorbereiden op het straatgevecht. En niet voor niets: beide families legden elk 30.000 pond in, de winnaar ging met het hele bedrag (Zo'n 67.000 euro) naar huis.

Kap dan
De vechtpartij was laaiend hard en halverwege de pot brak Nevin zijn neus. Uiteindelijk werd er 40 minuten gevochten en terwijl de scheidsrechter (iedere familie lieverde er 1) opriepen tot het staken van het gevecht, knokte het 2-tal er lustig op los. Uiteindelijk was het Bigfoot die KO ging. Na afloop van het gevecht gaven de kemphanen elkaar een hand en was de ruzie verleden tijd....