Lief! Van de Beek is aan het daten met dochter van Bergkamp

26 augustus 2019

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek) op

Donny van de Beek deelde zondagavond een verrassend kiekje op Instagram. De voetballer van Ajax hield hij Estelle Bergkamp (23), een van de kinderen van Dennis Bergkamp, in zijn armen. Bij de foto zette hij een hartje, als redelijk veelzeggende emoji.


Het is niet bekend hoe lang het tweetal al met elkaar (uit)gaat, maar het kiekje kan op veel bijval rekenen uit de ‘Ajax-familie’. Zo plaatsen Ajax-voetballer Perr Schuurs, de oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Davy Klaassen, alsook Mikky Kiemeney (de vriendin van Frenkie de Jong) en Rossana en Shane Kluivert (vrouw en zoon van Patrick Kluivert) goedkeurende teksten en emoji's bij de foto.

Papa Bergkamp
‘Schoonvader’ Dennis Bergkamp maakte 103 doelpunten in 185 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Daarna beproefde hij zijn geluk in Italië bij Inter Milaan, maar werd in ruim 400 wedstrijden een held van de Arsenal-fans. Hij was ook assistent-trainer bij Ajax en lid van het zogenoemde ‘technisch hart'. Nu is hij assistent-trainer van de belofteploeg van Almere City, waar ook zoon Mitchel speelt.