LOL! Huntelaar en Van de Beek worden bloedfanatiek tijdens potje footdarts (video)

10 oktober 2018

Het Youtube-kanaal van Ajax heeft weer wat leuks verzonnen hoor: footdarts. In de eerste ronde komen de bloedfanatieke Donny van de Beek en Klaas-Jan Huntelaar in actie, die elkaar direct lekker lopen te trashtalken en te kutten.


Na deze video kun je je ook voorstellen hoe irritant het moet zijn om tegen Van de Beek en Huntelaar te voetballen.

Van de Beek zet de toon
Het begint al voor de aftrap, wanneer er besloten moet worden waar ze om spelen. "Nee, niks we kijken wel, ik ken jou. 10 keer opdrukken met klap", zegt Van de Beek nadat Huntelaar nog geen afspraken wil maken over de 'prijs'. Daarna krijgt Huntelaar nog een duw in z'n rug nadat hij heeft verloren met steen-papier-schaar. De toon is gezet

Irriteren
Tijdens het potje zijn ze elkaar constant uit de tent aan het lokken. Balletjes wegtrappen, elkaar duwtjes en flauwe applausjes geven en natuurlijk zeuren tegen de 'scheids' die moet bepalen of iets een enkel, dubbel of een tripple is.

Geluksspelletjes
Zodra Van de Beek de eerste leg wint laat Huntelaar zien dat ie echt slecht tegen zijn verlies kan: "Geluksspelletjes kan ie winnen hoor. Met echte voetbalpartijtjes win ik wel altijd. Geluksspelletjes wint Donny altijd. Maar als het om training en voetbal gaat, dan verliest ie altijd."

Bril nodig?
"Heb je een opticien hier of niet? Je kijkt met je linkeroog in je recht broekzak", zegt Huntelaar tegen Van de Beek als ze het weer eens niet eens zijn over de score. "Ja, ik begrijp dat jullie hem een beetje helpen omdat ie al 35 is, maar ik wordt hier gewoon opgelicht", lacht Van de Beek.

Om te weten wie er wint, moet je de video zelf maar even bekijken.