Nieuwe app Sportnieuws.nl een van de beste op Android Planet

Even een berichtje off topic, maar wij zijn er zo blij mee dat we hem toch met jullie willen delen. Sportnieuws.nl heeft sinds kort een nieuwe app. We zijn druk aan het adverteren en dat blijft niet onopgemerkt!


Android Planet, website over gadgets en smartphones, heeft een artikel geschreven met daarin recensies van 'de 5 beste sport-apps'. Je raadt het al: we staan er tussen!

'Volledig op de hoogte'
Lees even mee: 'Met de app van Sportnieuws blijf je elke dag volledig op de hoogte van veel verschillende sporten. Naast voetbal, formule 1 en wielrennen zijn in de app ook nieuwtjes rondom bijvoorbeeld darten, schaatsen en rugby te vinden. Fijn in de applicatie is Matchcenter, waar je het programma, live tussenstanden en resultaten van de belangrijkste voetbalcompetities vindt.'

Foutmeldingen bij 4.4.2.
Er is overigens wel één klein smetje: niet ALLE Android-gebruikers zullen het met deze recensie eens zijn. Als je namelijk de verouderde versie Android 4.4.2. op je telefoon hebt staan, geeft de app een foutmelding. Onze ontwikkelaar probeert dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.

De app
Als je onze app nog niet hebt gedownload, raden wij dat aan alsnog snel te doen. Klik hier voor je iPhone en hier voor andere telefoons.
reacties
ReageerReageer op dit bericht