‘Twitter’ reageert fantastisch na gelijkmaker Allen

14 januari 2016

GETTY

Joe Allen maakte gisteren laat gelijk namens Liverpool tegen Arsenal (3-3). De thuisploeg kwam binnen het half uur twee keer op voorsprong, maar moest toezien hoe The Gunners in de tweede helft 2-3 maakten. Gelukkig was 'The Welsh Pirlo' Allen scherp, en maakte hij gelijk. Twitter ontplofte.

Het was een prachtige wedstrijd tussen de twee grootmachten uit Engeland. Liverpool opende de score via Roberto Firmino, maar Arsenal kwam al snel langszij dankzij Ramsey. Een mooie goal van wederom Firmino zorgde voor 2-1, alleen was het wéér snel gelijk. Ditmaal door Olivier Giroud,  die zette Arsenal in de tweede helft met een subtiele actie zelfs op voorsprong. De uitploeg leek met de overwinning naar Londen af te reizen, maar toen was daar: Joe Allen.

Liverpool-fans waren, heel begrijpelijk, blij met zijn gelijkmaker!


De Arsenal-supporters daarentegen..

Mario Götze wordt al een tijdje gelinkt met een transfer naar Liverpool, hij zou een fantastisch duo kunnen vormen met Allen.


De vergelijkingen met 'Il Maestro' Pirlo kwamen snel tevoorschijn..

Het schijnt zelfs dat Pirlo een poster van Allen heeft.


Liverpool neemt het aankomend weekend op tegen Manchester United, maar met Joe Allen in hun team kunnen ze alles aan. Liverpool heeft in Allen een nieuwe held!