Random gast chillt voor €38.000 in hotel door te doen alsof hij Bouchards broer is

22 augustus 2019

Tennisster Eugenie Bouchard schrok zich de pleuris toen ze afgelopen week een rekening van omgerekend zo’n €38.000 onder haar neus gedrukt kreeg. Een random gast had zich voorgedaan als haar broer, en zo dik geld uitgegeven in een hotel in Miami.


Bouchard verblijft vaak in dat hotel op de momenten dat ze niet hoeft te spelen, weet WSVN. Om die reden heeft ze ook al jarenlang een soort account bij dat hotel, zodat ze niet elke keer apart hoeft af te rekenen.

2 maanden lang
Maar de 24-jarige gast moet dat geweten hebben, want gedurende een periode van 2 maanden kwam hij af en toe naar het hotel. Hij deed zich voor als de broer van Bouchard en liet alles wat hij dronk, at en gebruikte op haar rekening zetten.

Volgens Fox News begon het hotel de steeds grote wordende rekeningen een beetje te wantrouwen en startte een onderzoek. Toen Bouchard een foto van de gast onder haar neus kreeg, had ze uiteraard geen idee wie de man was.

De gast is dan ook direct opgepakt – waarbij ook nog bleek dat hij cocaïne in bezit had. De man wordt aangeklaagd voor onder meer identiteitsfraude en diefstal.