Helpen Messi en Neymar Argentinië en Brazilië richting de finale? Check hier de TOTO-odds!

18 november 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP
fans-brazilie

Fan van Neymar, Messi, Ronaldo, De Bruyne, Benzema of Kane? Dat komt goed uit! Al deze spelers staan namelijk behoorlijk in de aandacht dit WK, want van hen moeten als het goed is een hoop goals komen! Althans, dat verwachten de fans. Ben jij een kenner van één van de landen waarvoor deze spelers uitkomen? Dan zit je goed bij de TOTO!


De TOTO heeft een hoop specials dit WK. Die zijn zo talrijk dat er voor iedereen wel iets moois te vinden is. En dat geldt vooral voor bovenstaande aanvallers! Ben jij fan van Neymar en denk je zeker te weten dat de Braziliaan minimaal 4 keer scoort? Dan heb je al 2,60 te pakken met je inleg van 1 euro. Als je denkt dat Brazilië in elke groepswedstrijd minimaal 2 keer scoort, dan staat de quotering daarvoor op 4,00.

Hopen op goals van Messi
Ben je echter meer bekend met het Argentijnse voetbal en Messi? Check dan vooral even de landenspecials hiervan even bij de TOTO. Denk jij dat Messi minimaal 2 keer van buiten het strafschopgebied scoort? Dan levert je dat al een quotering van 6,00 op.

En als jij je WK-pool al hebt ingevuld, weet je ook al vast welke landen er doorgaan vanaf de 1/8e finales. Ook hiervoor staan er leuke odds op je te wachten! Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen. Check alle specials van de toplanden nu bij de TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+